Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

My Blog


Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm


Idag fortsätter rapporteringen kring ytterbacken då Fotbolldirekt har uppgifter om att en affär skulle innebära sex miljoner kronor till Djurgården. Ernest Muci jagas av Hammarby, skriver flera albanska medier inkluderat Dnevni avaz och Panorama Sport. De skrev för ett par veckor sedan att Hammarby och Tirana var överens om en prislapp på cirka tre miljoner kronor exkluderat bonusar, men de senaste veckorna kan intresset ha ökat för spelaren. Listan inkluderar sedan tidigare bland annat Behrang Safari, Simon Thern, Marcus Antonsson, Anel Ahmedhodzic, och Erdal Rakip. Bland spelare med utgående kontrakt inkluderas Budimir Janosevic, Robert Lundström, Enoch Kofi Adu, och Henok Goitom. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt med Djurgården och är helt inställd på att fullfölja det. Vi har skojat lite om det, men jag tror personligen att det ör totalt omöjligt att han kommer till AIK. Men det kunde också ha blivit Pär Hansson - enligt målvakten själv. Pär Hansson har nu avslutat karriären och jobbar som expert på Discovery. I podden Lundh säger Hansson att han valde mellan Helsingborgs IF och Hammarby när han flyttade hem till Sverige efter ett par säsonger i Feyenoord.

Antonello Capone “Caporedattore della Gazzetta dello Sport” su Angelo Moratti on Vimeo Jag tyckte att det var tragiskt att de ramlat ur, säger Hansson i podden. Vi ska vara stolta över den skola som klubben är för väldigt många ledare och jag hoppas att vi ses igen i framtiden. Efter förra säsongen lämnade Thor dock klubben. Det handlar om Niklas Thor som ansluter till HTFF, vilket UNT avslöjar. UNT skriver att han på sistone tränat med division 2-laget Gamla Upsala SK. Hammarbys talanglag har fått en dålig start på säsongen och ligger sist i division 1 norra. Hammarbys talanglag har plockat in en ny spelare. De mediala turnerna kring Hammarbys tränarsituation, men nu ser det ut att vara klart att Milos Milojevic tar över. De sistnämnda två spelarna var i stort sett klara för en större europeisk klubb, men valde alltså att komma till oss istället, och det säger väl en del om det rykte vi byggt upp. Det finns en del AIK-supportrar som har drömt om John Guidetti som ett sommarförvärv, men det verkar inte särskilt aktuellt att så skulle bli fallet. På den syns hur John Guidetti tränar på Karlberg med andra AIK-spelare, däribland Nicolas Stefanelli.

Anfallaren vill hålla igång under sin ledighet och passade därför på att köra ett pass med andra AIK-spelare som tränar extra utanför det vanliga schemat. Omar Faraj drar blickarna till sig efter sin fina sässongsstart i BP där han 19-åringen gjort sju mål i divison 1. AIK finns bland intressenterna, och enligt Expressen är Gnaget förstaval om det blir en transfer till Allsvenskan. Johannsson har stått för tolv mål i Allsvenskan den här säsongen och 30-åringen har siktet inställt på ett nytt äventyr i Tyskland eller i USA. Astrit Selmani tog hela Allsvenskan med storm då han öste in mål för nykomlingen Varberg under 2020. Nu ser poängkungen ut att vara på väg till Hammarby, det uppger Expressen. På slutet har det dock blivit mindre speltid och nu har kontraktet med den tyska klubben gått ut. Den holländska klubben skickade sin scout Carlos Aalbers för att titta på den 17-årige mittfältaren. Enligt Fotboll Sthlms uppgifter är 25-åringen ångerfull och har ägnat tisdagen åt att be om ursäkt till sin klubb.

Jag trodde att om jag skulle gå till en allsvensk klubb så skulle det vara för att slåss om SM-guld, annars ville jag hjälpa HIF. Felix Michel har inte startat en allsvensk fotbollsmatch för AIK sedan i augusti förra året. Sedan dess har 29-åringen konstant länkats ihop med en återkomst i den grönvita tröjan. I och med sin tid i Mjällby kan han också svensk fotboll. Enligt Expressen kommer ersättaren att bli Milos Milojevic, tidigare tränare för Mjällby. Det uppger Expressen som skriver att intresse finns från bland andra italienska klubbar och Club Brügge. Vi hade kontakt med dem (Lech Poznan) i somras då det fanns ett intresse. Fallenius, som nyss fyllde 19 år, har tränat med Bröndby och BP:s sportchef Peter Kisfaludy har tidigare bekräftat till Fotbolldirekt att den danska klubben har lagt bud. Den 15 december påstås Milan vilja ha ett besked från Zlatan kring 38-åringens framtid och den 11 april tar klubben emot Juventus på hemmaplan.  This content h​as be en generat ed by G᠎SA  Con​tent​ Gen er ator Demoversion .

 
Advertisement

Iklan Sidebar