Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

NWT skriver att Degerfors har fått ett bud på fyra miljoner kronor som nobbats. Intervjun med spelaren gjordes av NWT och enligt Expressen hade även ett miljonbud kommit från AIK men nobbats. Den 25-årige nordmakedoniern kom till AIK inför fjolårets säsong på ett halvårslångt lån som inte förlängdes på sommaren. Två av fjolårets utropstecken i 08-fotbollen är nära nya kontrakt. Lustig har hittills spelat för en billig peng, men nu skriver försvarsspelaren ett mer marknadsmässigt kontrakt. Vi hade ögonen på honom redan för några år sedan och har följt hans utveckling. För en vecka sedan kom uppgifter från ghanansk media att AIK var ute efter den förre Juventus-anfallaren Richmond Boakye. Michael Olunga har skrivit på ett treårsavtal med Al-Duhail och är tilltänkt att ersätta den förre Juventus-anfallaren Mario Mandzukic som är på väg till Milan. Alexander Kacaniklic ser ut att vara på väg bort från Hammarby. David Fällman stod över säsongspremiären när Hammarby igår spelade 3-3 mot Akropolis IF. 26-åringen stod för sju mål på 27 matcher förra året. Anfallaren stod för 16 mål i serien och var en av de bärande spelarna bakom avancemanget till Allsvenskan. ​Th is post was generated wi th the help of GSA Con​tent Generator Demov​ersion.

Vidare är den serbiske anfallaren Bojan Radulovic nära en övergång till AIK, också det enligt SportExpressen. Tidigare imorse rapporterade Sportbladet om FC Groningen var på väg att värva Paulos Abraham från AIK, något AIK senare bekräftade på sin hemsida. Enligt Sportbladet är mittfältaren på väg att skriva på för Hajduk Split i Kroatien. Samtidigt har han varit så bra att det inte varit läge att skriva det här förrän nu, säger Luigi Garlando till Sportbladet. Han är fotbollskrönikör på Gazzetta dello Sport. I gårdagens Gazzettan kritiserade Garlando Zlatan och skrev att han ”blir osynlig” i avgörande matcher. Det är inget nytt att Ibrahimovic försvinner i viktiga matcher. Hien har stått för ett mål på 26 matcher i Vasalunds succésäsong som slutade med uppflyttning till Superettan 2021. Nästa säsong ser det alltså ut att bli spel i Allsvenskan med 2019 års svenska mästare. Enligt Fotbollskanalen har spelaren erbjudits till flera svenska klubbar, däribland AIK och Hammarby, som har valt att inte gå vidare. Nu rapporterar Expressen om att målvkaten är nära att förlänga sitt avtal med AIK. I dag tränade kontraktslöse Denni Avdić med AIK P19, och han såg riktigt bra ut.

Expressen skriver att IFK Norrköping, Elfsborg och AIK har följt den formstarke mittfältaren under säsongen och att Djurgården nu överväger om man ska försöka värva spelaren. Klubbarna ska vara överens om en övergång och spelaren åker ner om ett par dagar för att slutföra läkarundersökningen. Nu skriver albanska Panorama, som i sin tur hänvisar till en sajt som heter Insport, att AIK vill ta tillbaka Asani - denna gång på en permanent övergång. McGregor är glad att vara på plats i sin nya klubb. Uppdatering: Enligt Fotboll Sthlms källor verkar inte en övergång vara särskilt aktuell i nuläget. Enligt Fotboll Sthlms uppgifter stämmer det emellertid inte - våra källor säger att AIK inte är intresserade av att köpa spelaren. Enligt Fotboll Sthlms källor är det dock inte särskilt troligt att det blir något med Hammarby på grund av prisbilden. Laget besegrade i somras Hammarby i Europa League-kvalet. Gustavsson har tidigare tränat USA:s damlag där han bland annat var med och vann VM-guld 2019. Senaste tränaruppdraget var i GIF Sundsvall, där han tog över laget under hösten men inte lyckades hålla kvar dem i Allsvenskan. Det slog ner som en transferbomb under fredagen, Nicolas Stefanelli återvänder till AIK. ​Art ic le has ᠎been created with G SA Content Gene rator  DEMO .

Woman kayaking Lake Sara Under vintern 2017 bjöd AIK in en 18-årig anfallare från Vasalund, Mai Traoré, till provspel och en träningsmatch mot IK Brage. Under gårdagen blev det stor uppmärksamhet kring Victor Edvardsen efter att anfallaren öppnat för en flytt från Degerfors. Kanske, säger anfallaren innan han brister ut i ett stort skratt. Efteråt pratade Fotboll Sthlm med anfallaren om den kommande säsongen och ifall han blir kvar i Vasalund som nu är klart för Superettan. När Fotboll Sthlm når sportchefen Bosse Andersson säger han att ingenting är klart ännu. Uppgifterna gör gällande att Djurgården ska ha tagit kontakt med spelarens representanter om en övergång inför säsongen 2021. 24-åringens kontrakt med Sirius går ut efter säsongen men Andersson utesluter inte att det blir en förlängning med årets succélag. Enligt uppgifter till Expressen kommer Silva att lånas ut och flera klubbar ska vara intresserade. 20-åringen ska vara på plats i Stockholm för att förhandla med AIK. Men nu har jag fått beskedet att vi ska vänta till nästa landslagsuppehåll, det är i november. Jag är väldigt intresserad av MLS och att spela där är något som jag drömt om länge.

Advertisement

Iklan Sidebar