Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

My Blog


Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm


Djurgården har tyvärr inte erbjudit mig ett A-lagskontrakt, så vi håller på att diskutera framtiden. Det var jag som erbjöd mig, att om det händer saker på ledarsidan så finns jag där. Det är omöjligt, supportrarna skulle döda mig, säger ”Mush” med ett skratt. Under säsongen 2015 sköt sig Mushekwi in i djurgårdarnas hjärtan med 12 mål på 21 allsvenska matcher. Men i framtiden hoppas jag komma tillbaka, kommenterade Mushekwi som la till att Djurgården är den enda klubben i Sverige som han kan tänkas spela för. Till att börja med rapporterar Sportbladet att den zimbabwiske anfallaren Nyasha Mushekwi siktats på ett café i Stockholm tillsammans med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. Mer än så är det inte just nu, säger Bosse Andersson till Sportbladet. Sedan får vi se var sådana diskussioner landar, säger Bosse Andersson till Sportbladet. Mushekwis kontrakt med Zheijiang har gått ut, men Bosse Andersson vill inte berätta om några konkreta bud. 33-åringens kontrakt med FC Köpenhamn går ut i sommare och enligt Expressen har Djurgården förhört sig om en övergång. Under måndagen rapporterar Expressen att Wesström är nära en roll som sportsligt ansvarig i den danska klubben Odense. Th​is da ta w᠎as  do ne with the help  of GSA C​onte​nt ​Genera tor ᠎DE MO​!

person locking gym plates on barbell En annan möjlig hemvändare från Kina är Marcus Danielson, som under sina två säsonger i Blåränderna vann både cup- och SM-guld. Vi känner varandra väl och han har haft sex väldigt bra säsonger i Kina. Sedan lämnade han för Kina, där han haft sex produktiva säsonger. När vi summerar speltiden sedan återkomsten så är den inte tillräckligt tillfredsställande för endera part. Därför var det prioriterat att finna en lösning och jag önskar Ebenezer all lycka och passar även på att hylla hans professionalitet i tuffa tider, säger herrlagets sportchef Henrik Jurelius till AIK:s hemsida. Under den förra säsongen spelade Ebenezer Ofori 17 tävlingsmatcher, varav fem från start. Fotboll Sthlm har tidigare berättat att Hammarby tackat nej till förfrågningar runt fem miljoner euro. Efter säsongen med Hammarby ser det ut som att jag kommer gå skilda vägar med Hammarby och gå någon annan stans, säger han till den amerikanska sajten. Nu har Bajen gjort klart med ytterligare ett nyförvärv på spelarsidan: 19-årige Dennis Collander har skrivit på för Stockholmsklubben. Dennis Collander kommer närmast från Örebro SK, där han spelat sedan 2019 och gjort 36 matcher.  This ᠎post h as ​be en gener​at ed  by G SA Con​tent  Gener ator D​emoversi on!

Johnson spelade i Djurgården 2015-16 och såldes sedan till kinesiska Wuhan Zall. Mittbacken åkte under den gångna säsongen ur den kinesiska högstaligan med sitt Dalian Professional och tränar för närvarande med Djurgården på Kaknäs IP, rapporterar Sportbladet. Nu skriver Sportbladet om en vändning på historien, nämligen att Hammarbys tränare har tackat nej till Rosenborg. Våra trovärdiga uppgiftslämnare säger att Marti Cifuentes med stor sannolikhet kommer att presenteras som Hammarbys nye tränare. Målvakten har varit tydlig med att han inte vill vara andremålvakt nästa säsong. Även Utrecht ska vara intresserade och med tanke på att Helsingborgs IF påstås kräva 15 miljoner kronor lär en flytt inom landets gränser inte vara särskilt sannolik. Enligt den danska tidningens uppgifter ska priset för Amoos kontrakt ligga på över fyra miljoner euro, det vill säga mer än 40 miljoner svenska kronor. Enligt tidningen ska parterna ha träffats och AIK ska ha föreslagit ett kontrakt på tre år till den 27-årige spelaren. Mattias Mitku fick ett lärlingskontrakt med Djurgården under hösten och stod för tre inhopp.

Tidigare under dagen stod det klart att Martí Cifuentes tar över som tränare i Hammarby. Anfallaren fick frågan om hur han ser på intresset från Hammarby och Djurgården. Karlström agent tidigare i år var Per Jonsson, under perioden när han förlängde sitt kontrakt med Djurgården. Lagkaptenen har suttit på utgående kontrakt och enligt tidningen återstår det enbart ett par detaljer i avtalet innan allt blir offentligt. Avtalet innebär dock att han inte kommer att kunna spela i våra matcher i Europa League men han finns tillgänglig för spel med DIF i allsvenskan. Han är glad över att kunna vara med och träna med oss. Marti Cifuentes vara eller vara i Hammarby är osäkert, skriver FotbollDirekt. Erkan Zengin lämnade Hammarby för att återvända till Turkiet där han det senaste månaderna spelat för Adana Demirspor. Dennis behöver speltid och är ju en så pass etablerad spelare att det kändes viktigt för både honom och oss att hitta en lösning där han får matchning. ᠎This a᠎rticle was wri​tt​en ᠎with the  help  of G SA᠎ C onte nt G​en᠎er at᠎or DEMO.

 
Advertisement

Iklan Sidebar