Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

portal informasi 2022

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm
Silly Season-bloggen - John Guidetti Uppges överens Med AIK - Fotboll Sthlm

Vi ho voluto bene! #milanomarathon #beourhero #nutrilite #… - Flickr Mjällbys snabbe kantspelare Joel Nilsson, 27, är klar för Hammarby nästa år, uppger Sportbladet. SvFF:s regler säger att klubbar enbart får skriva treårsavtal med spelare under 18 år, något som gjort att AIK väntat in denna dag. Även mindre svenska klubbar ska ha hört sig för, skriver Innanen. Nu visar finska Kups och SJK intresse för 22-åringen, enligt journalisten Timo Innanen som jobbar på finska MTV. Enligt Expressen är Simon Åström, 39, favorit till tjänsten. Enligt uppgifter till Expressen var Hammarby i kontakt med den förre MFF-spelare Guillermo Molins om ett kontrakt säsongen ut. Enligt tidningen får Hammarby omkring 7,5 miljoner kronor för affären. Jag trodde inte där och då att Hammarby var så långt framme. Eller så kanske jag startar en egen klubb, svarar Kulusevski skämtsamt. Jag hade föredragit att spela i allsvenska nästa år. Joel Nilsson har spelat i Mjällby i sex säsonger, bland annat under Milos Milojevic, och har imponerat under året, och även Djurgården har det skrivits om som en aktuell klubb för nästa år. Landskrona Bois ligger med sex omgångar kvar av Superettan två poäng från kvalplats. Han har tränat sex dagar i veckan med Johan Svensson, gått ner ett gäng kilo och ser det som "en dröm" om han skulle få chansen med AIK igen.  Post has  be​en created  by GSA Con tent  G en᠎erat​or Demov᠎ersion​!

Den skulle slå sönder hela lönestrukturen i Hammarby. Det skulle inte sitta fel, sa Ayari till Fotbollskanalen i augusti. Ayari har ännu inget A-lagskontrakt med AIK, vilket bland annat är anledningen till varför den unge talangen spelat utan sitt namn på matchtröjan i Allsvenskan. Under onsdagen skriver sportchefen på sms att Ayari just nu befinner sig i Spanien med P20-landslaget och har fullt fokus på landskamperna mot Rumänien och Mexiko. Det har ryktats en del om Hammarbys och Djurgårdens intresse för Landskrona Bois genombrottsspelare Kevin Jensen, 20. Den skicklige yttern har varit en av anledningarna till att Bois överraskade stort i Superettan under våren, även om klubben nu fallit tillbaka något i tabellen. Anfallaren vill hålla igång under sin ledighet och passade därför på att köra ett pass med andra AIK-spelare som tränar extra utanför det vanliga schemat. Nu rapporterar KF Tirana på sin hemsida att Muci har förlängt sitt avtal med ytterligare en säsong. Borges påstår att han inte fått alla pengar som han hade rätt till, men klubben skriver på sin officiella hemsida att det är inkorrekt och att han inte hade rätt att bryta kontraktet. Ifjol var Jasir Asani inlånad till AIK från sin albanska klubb Partizani.

Feyenoord var intresserat av Abraham redan när spelaren lämnade BP, men då var det 18-åringen själv som valde den svartgula tröjan. Mittfältaren själv menar dock att det inte funnits något konkret att ta ställning till. Enligt Fotboll Sthlms uppgifter ska klubben vara redo med ett femårsavtal till mittfältaren som tidigare öppnat upp för att skriva på för klubben. Enligt Fotbolldirekt är det en klubb som spelaren vill till: Hammarby. Hammarby är intresserade av Mjällbys snabbe kantspelare Joel Nilsson, enligt FotbollDirekt. Turgotts kontrakt som går ut sommaren 2022 och enligt sajten är ÖFK redo att sälja. Enligt tidningens källor är ett kontrakt i hamn. Jag har ett kontrakt i Kina att förhålla mig till, säger Danielson. Nästan ända sedan jag lämnade har många djurgårdare frågat mig om när jag ska komma tillbaka. Den förre storstjärnan, som närmast kommer från spel i den kinesiska ligan, vill på så sätt komma i form till EM. Vi gillar inte när spelare går som bosman så det hoppas jag slippa med Joel också. Th᠎is conte​nt w​as g enerated  with t he  he᠎lp of G SA C ontent  G enerat or DEMO.

Offside (association football) - Wikipedia Av de ni känner till så … Men Jensen, som träffat både Djurgården och Hammarby, kan fortfarande landa i Stockholm inför nästa säsong. Senast för fem dagar sedan rapporterade Fotbolldirekt att Landskrona Bois genombrottsspelare Kevin Jensen, 20, ska ha erbjudits ett nytt kontrakt av sin klubb. Zlatan har tidigare uttalat sig om sin framtid i klubben. Men i avgörande matcher, som i derbyt mot Milan eller stormötet med Juventus, har Zlatan Ibrahimovic inte varit mer än godkänd. Det här året har det blivit 18 framträdanden men islänningen har inte lyckats hitta målet. Det här betyder att jag gjort ett bra år förra året och är ett bevis på att Djurgården tror på mig. Nu uppger nordmakedonska Panorama att Asani återigen är nära att bli utlånad från Partizani, denna gång till turkiska Sivaspor som slutade på en fjärdeplats i den turkiska ligan förra året och spelar därmed i Europa League. Det innebär att AIK ska anställa en ny vd/klubbdirektör, och den processen är i full gång. Nu uppger samma sajt att Djurgården vill värva spelaren som ska ha ”ett extra gott öga” till blåränderna.

Advertisement

Iklan Sidebar